Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Lees meer

Ik ga akkoord

Sluiten
Navigatie

Eigenschappen van een Novy Dampkap

Ontdek de Novy eigenschappen

Ingebouwde geluiddemper

De ingebouwde geluiddemper reduceert de hoge en midden frequenties, die het menselijke oor ervaart als storende geluiden.

Stabiele motorhuisconstructie

De stabiele motorhuisconstructie neutraliseert het trillingsgeluid dankzij rubberen "silent blocks" en de ophanging op glijlagers. Door de combinatie van deze 3 elementen zijn de Novy dampkappen tot 50% stiller.

Randafzuiging

Door de plaatsing van een onderplaat onderaan de dampkap wordt de afzuiging geconcentreerd op de randen. In deze versmalde opening is er eveneens een versnelling van afzuiging. Hoe kleiner het oppervlak, hoe sneller de luchtverplaatsing. Deze versnelling bevordert de efficiëntie van het afvoersysteem.

Handig kliksysteem

Zorgt voor een makkelijke opening en sluiting van de bodemplaat.

Dubbelwandige inox onderplaat

De dubbelwandige inox onderplaat draagt bij tot een nog betere geluidsisolatie.

Efficiënte vetfilter

De vetfilter, vervaardigd uit 7 lagen aluminiumstructuur van verschillende dichtheid, filtert de kooklucht uiterst efficiënt. Hij wordt aan de afvoer zelf geplaatst om een maximale opvang van vetten te garanderen. De vetfilter is onzichtbaar opgesteld, onbrandbaar en gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser of spoeltafel.

Inox

Alle Novy dampkappen zijn afgewerkt in hoogwaardig inox. Ook de andere materialen waarmee gewerkt wordt, glas en aluminium zijn van hoogstaande kwaliteit.

Veilig winkelen met BeCommerce! Veilig winkelen met BeCommerce!