Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Lees meer

Ik ga akkoord

Sluiten
Navigatie

Waarom een Novy dampkap?

De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename plek in huis geworden, waar we gezellige momenten op smaak brengen. De geruisloze dampkappen van Novy zorgen ervoor dat we op adem komen, kunnen bijpraten, proeven en ruiken. Kortom; in de keuken kunnen we weer volop genieten.

 • Heel stille dampkappen

Heel stille dampkappen Zowel in de keuze van het ontwerp als bij de toegepaste technologie ligt de focus op stilte. Het geluiddempingssysteem van Novy zorgt ervoor dat motorgeluiden en trillingen tot een minimum beperkt worden. De hoge en midden frequenties, door het menselijk oor ervaren als storend, worden tot een uiterst minimum gereduceerd. Deze elementen maken dat het hoorbare geluid van een Novy dampkap zeer stil ervaren wordt.

Geluidsvermogen en druk
De geluidsniveaus van Novy dampkappen worden weergegeven volgens de Europese norm EN 60704-2-13. Er worden telkens 2 waarden vermeld:

- Geluidsvermogen (Lw): waarde gemeten aan de bron van het geluid zelf (wat men hoort als het oor  tegen het toestel wordt gelegd

- Geluidsdruk (Lp): waarde die gemeten wordt op een bepaalde afstand van het toestel zelf. Deze waarde geeft het best het waarneembare geluidsniveau weer.

 

 • Efficiënte verwijdering van geuren en vetten, in alle situaties.

Efficiënte verwijdering van geuren en vetten Door de unieke techniek van randafzuiging worden de kookdampen langs de randen afgezogen. Dit zorgt voor een efficiëntere afvoer van de dampen over het volledige kookoppervlak.
De vetfilter in de Novy dampkappen zorgt er bovendien voor dat alle vetten zeer efficiënt uit de dampen worden verwijdert. Dit zowel bij damkappen met een afvoer naar buiten als bij damkappen met recirculatie (waar geen afvoer naar buiten mogelijk is). In dit laatste geval wordt er een extra filter (monoblock filter) geplaatst om de kookdampen ook van geur te zuiveren.

 • Een Novy dampkap voor elke keukensituatie

  Novy dampkappen zijn afgestemd op elke keukensituatie. Ze bieden voor elke keuken een oplossing. Zowel op het vlak van design, afzuigmogelijkheden en montage.
 • Inbouwdampkap: de inbouwdampkap wordt in een verlaagd palfond of in een op maat gemaakte schouw ingewerkt
 • Telescopische dampkap: deze dampkap wordt onder de kast gemonteerd. Van zodra u het telescopische gedeelte uittrekt treedt de dampkap in werking.
 • Onderbouwdampkap: Deze worden onder een kastje gemonteerd en hebben zo goed als geen plaats meer nodig in de kast.
 • Integreerbare dampkap: Deze worden gemonteerd met een meubelpaneel, door de frontdeur naar voor te trekken treed de dampkap in werking.
 • Wanddampkap: deze vormen een stijlelement op zich in uw keuken. De wandmodellen worden vrij opgehangen tegen de muur en de eilandmodellen worden boven een kookeiland gemonteerd.
 • Werkbladdampkap: deze dampkappen werken op 2 niveaus, ter hoogte van het werkblad - voor lage pannen - of uitgetrokken naar boven voor hogere potten en pannen.
 • Recirculatiedampkap: Om bouwtechnische redenen is een dampkap met luchtafvoer naar buiten in bepaalde woningen niet mogelijk of niet toegelaten. In deze situaties is deze dampkap de oplossing.
   
 • Duurzaamheid

Novy Duurzaamheid
Novy dampkappen worden ontwikkeld om dezelfde levensduur te hebben als uw keuken. Daarom worden er geen concessies gedaan op de kwaliteit van grondstoffen en materialen die gebruikt worden: van de inox tot de motor, alle elementen zijn even belangrijk om een kwalitatief en efficiënt product op de markt te brengen.

 

 

Veilig winkelen met BeCommerce! Veilig winkelen met BeCommerce!