Welkom bij Studio Novy!

Wij van Novy creëren keukens voor zij die met passie koken; de designliefhebbers, de gastvrouwen en –heren, de hobbykoks, en vooral voor zij die graag experimenteren. Om dit te vieren, nodigden we 2 enthousiastelingen uit in de Novy studio om te koken met hun favoriete Novy producten:

 

Om onze vermoedens te testen, nodigden we ook Robby uit, een jonge thuischef met een passie voor zelf geteelde groenten. Hij mocht zich uitleven onder the spotlights met:

 

  • Cloud Black en haar inspirerende lichtbundel. Meer had Robby niet nodig om aan de slag te gaan met de meest kleurrijke ingrediënten. Het contrast tussen het discrete, strakke design van Cloud Black en de creatieve, ongekunstelde stijl van Robby deed ons plezier.

  • Pro inductiekookplaat 1776 met InTouch functie die voorzien is van een PowerBoost en zo in no-time het water doet koken of de grillfunctie die zorgt voor mooie grill-lijntjes als finishing touch. 

Ontdek elke week een lekker recept van Robby

Novy_inductiekookplaat_koken

Ellen, de vrouw achter de immens populaire Instagram account @EllenCharlotteMarie en auteur van de kookboeken ‘One Healthy Kitchen’ en ‘One Healthy family’, ontwikkelde een volledig menu, geïnspireerd door: 

Laat je elke week inspireren door een recept van Ellen

Welke Novy past bij u?

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt

of Bezoek de Novy showroom.