Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Lees meer

Ik ga akkoord

Sluiten
Navigatie

Showrooms in uw buurt

Bij de keuze van uw inbouwkeukentoestellen houdt u rekening met de performanties van de verschillende toestellen. Opdat de toestellen aan uw verwachtingen zouden voldoen is een correcte installatie net zo belangrijk als de selectie van het juiste toestel voor uw keuken.

De informatie op de Novy website probeert u in de keuze te begeleiden, maar vergeet niet dat de keuken- en electrozaken u hierbij verder ondersteunen en u ook een professionele installatie aanbieden. Via onderstaande kaart, kunt u de dichtstbijzijnde handelaar terugvinden.

 geeft een overzicht van alle Novy Premium Innovation Partners die één of meerdere Premium Products in hun showroom hebben.

Alle filters Keukenverdeler Elektro verdeler Premium partner

Zoeken

 

Op internet zijn er nog andere websites te vinden die informatie verstrekken over Novy producten en/of deze ook verkopen. Als fabrikant trachten wij deze informatie te volgen en te controleren, maar wij kunnen niet steeds instaan voor de correctheid hiervan, noch voor de handelspraktijken van een aantal websites.

Om u, als bewuste consument toch zoveel mogelijk bij te staan, ondersteunt en erkent Novy een aantal van deze handelaren waar wij u de garantie over volgende punten durven geven:

  • Er is een samenwerking tussen de dealer en Novy
  • De dealer heeft een showroom waar medewerkers, die een Novy productopleiding kregen, antwoorden op al uw vragen
  • De productinformatie op de site wordt door Novy opgevolgd en bijgestuurd
  • De verzendmethode is aangepast aan de technische eigenschappen van de Novy verpakking (transportschade is een reëel risico bij internetverkoop van inbouwtoestellen).
Veilig winkelen met BeCommerce! Veilig winkelen met BeCommerce!