Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Lees meer

Ik ga akkoord

Sluiten
Navigatie

Over Novy

De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename plek in huis geworden waar we gezellige momenten op smaak brengen. De geruisloze dampkappen van Novy zorgen ervoor dat we op adem komen, kunnen bijpraten, proeven en ruiken. Kortom; dat we in de keuken weer volop kunnen genieten.

over NovyNovy heeft z'n eigen filosofie om aan de noden van die hedendaagse keuken tegemoet te komen: ze stelt hoge eisen op het gebied van design, gebruiksgemak, duurzaamheid en natuurlijk STILTE.

De eerste Novy dampkappen zagen het levenslicht in 1965. Toen al onderscheidde Novy zich door de kwaliteit van haar dampkappen en innovatie van modellen en techniek. Vanaf het begin werd gestreefd naar een hoogst mogelijke efficiëntie van afzuiging. De oplossing hiervoor bleek de revolutionaire techniek van randafzuiging te zijn. Novy heeft dus, als uitvinder van randafzuiging, meer dan 40 jaar ervaring en voorsprong.

Enkele jaren later ontwikkelde Novy dan nog eens haar eigen geluiddemping systeem, waardoor motorgeluiden en trillingen tot een strikt minimum werden herleid. De keuken kreeg dankzij Novy eindelijk waar ze recht op had… STILTE en rust.
 
De unieke combinatie van randafzuiging en optimale geluiddemping zorgt voor een zeer efficiënte, doch stille, afzuiging. Niet te evenaren.
In al die jaren is Novy uitgegroeid tot een een toonaangevend merk in keukenventilatie. Met passie en kennis voor stille keukenventilatie. Het resultaat van dit doorgedreven specialisme is een assortiment dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt.

polieren
Novy dampkappen worden met precisie, vakmanschap en passie in België (Kuurne) geproduceerd. Op vlak van kwaliteit worden geen concessies gedaan. Novy gebruikt de meest hoogstaande grondstoffen en de beste productieprocessen. Een Novy dampkap gaat uw leven lang mee… Innovatieve arbeidsorganisatie bij Novy.

Als een jong en ondernemend groeibedrijf is het belangrijk om een sterke commerciële strategie te koppelen aan een even sterke operationele strategie. De ontwikkeling van een getalenteerde en gemotiveerde workforce staat dan ook hoog op de prioriteitenlijst! Dit is immers de enige garantie om succes in de huidige economische realiteit te bestendigen.


Door een productgerichte aanpak te ontwikkelen krijgt de werknemer kennis  van en impact op een groter gedeelte van het productieproces. Continu overleg tussen verantwoordelijken en werknemers laat toe om concepten en methodieken aan te reiken om onnodige handelingen uit het productieproces. Er worden omstandigheden gecreëerd waarin men kan samenwerken en een ruim palet aan verantwoordelijkheden kan opnemen om de continuïteit van de productie te vrijwaren.

Dit alles heeft ook een impact op doorlooptijden en leverbetrouwbaarheid, wat dan weer voor Novy klanten zeer belangrijk is.

Novy laat zich begeleiden door professionele organisaties zoals ESF en Flanders Synergy om deze innovatieve arbeidsorganisatie te implementeren.

 

ESF label Novy

 

Veilig winkelen met BeCommerce! Veilig winkelen met BeCommerce!