Dampkap zonder afvoer: zuivere lucht dankzij Pure 3.0 recirculatie technologie

 

Kies je voor een dampkap zonder afvoer, dan bespaar je heel wat op je energiefactuur dankzij volledige warmteterugwinning. De lucht wordt doeltreffend gezuiverd en binnenshuis verwerkt door middel van een natuurlijk gecoate monoblockfilter die zelfs de sterkste geurtjes uit de keuken weert. Zo krijg je een aangenaam binnenklimaat zonder onnodige afvoer van warme lucht naar buiten.

Een recirculatiedampkap is dé oplossing voor woningen met een ventilatiesysteem of bij een keukenopstelling met kookeiland, waar vaak geen afvoer naar buiten mogelijk is.


In 4 stappen naar een aangenaam binnenklimaat:

  1. Stille, effectieve afzuiging
  2. Efficiënte vetopname
  3. Gezuiverde lucht met warmtebehoud
  4. 95 tot 100% geurneutralisatie, zelfs sterke visgeur

 

Novy dampkappen die niet standaard voorzien zijn van recirculatie, kunnen uitgerust worden met een Novy recirculatiebox in de plafond of kast. Werkbladafzuiging wordt uitgerust met een Novy recirculatiebox in de plint.

Een Novy recirculatiebox in een plafond of kast:

 

 

 

Een Novy recirculatiebox in een plint:

 

 

Hoe werkt Novy Pure 3.0 recirculatie ?

Afvoer naar buiten of recirculatie?

Elk Novy model standaard of optioneel kan uitgerust worden met recirculatie. Er is met andere woorden een ongelimiteerde keuze en plaatsingsvrijheid om uw ideale keukenopstelling te realiseren!

Houd er echter wel rekening mee dat recirculatie enkel toegepast kan worden in woningen met een ventilatiesysteem die de afvoer van vochtige lucht kan reguleren.

Een selectie uit onze dampkappen met recirculatie

Ontdek de eigenschappen
van een Novy dampkap.

Het ultieme pakket voor het beste resultaat.

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt

of Bezoek de Novy showroom.