Novy brengt remake uit van Up_Side

Ontdek Novy Up: Werkbladafzuiging in combinatie met inductie, wok en teppan yaki.

Novy is koploper in dampkappenproductie in België. Niet alleen dankzij hun collectie bijzondere eye-catchers, maar ook omdat het merk continu blijft vernieuwen. Novy brengt nu een nieuwe versie uit van de Up_Side afzuigdampkap.

De originele Up_Side werd in 2012 gelanceerd. Acht jaar later komt Novy met een remake van wat intussen een klassieker werd. Novy Up is, net als de vorige versie, een afzuigtoren die gecombineerd kan worden met Domino-inductiekookplaten. Novy Up geeft je nu keuze uit vijf vaste kookopstellingen. Deze nieuwe versie is qua look in lijn met andere modellen uit het assortiment werkbladafzuiging, zoals de One en Novy Panorama, die ook ontwikkeld zijn als dampkap-en-kookplaat-in-één.

Aanpasbaar systeem

De afzuiging van kookdampen gebeurt bij de afzuigtoren vanuit het werkblad. Zo worden de dampen meteen bij de bron opgevangen. Je kan de dampkap manueel bedienen, en dankzij de regelbare klep kan het systeem nog gerichter dampen afvoeren op 0 of 10 cm hoogte. Niet aan het koken? Dan verdwijnt Novy Up weer tussen de Domino-kookplaten. Want visuele rust in combinatie met een stille motor is echt geen overbodige luxe.

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt