Novy, brengt leven in de keuken

Novy brengt leven in de keuken door fluisterstille en heel efficiënte dampkappen te produceren die het aangenaam vertoeven maken in de keuken. Nu brengen we die boodschap ook naar voren in een nieuwe campagne, waarin we mooie momenten uit het dagelijkse leven schetsen in een keukenomgeving.

De keuken is vandaag een multifunctionele leefruimte en tegelijk ook het hart van ons huis. Terwijl we in de potten roeren, genieten we er alvast van een aperitiefje met onze gasten, en onze kinderen spelen er zodat ze dicht bij ons kunnen zijn. Het is ook het vaste ontmoetingspunt voor het hele gezin om er samen te eten, te praten over kleine en grote dingen des levens. Steeds vaker breken we de keukenmuren open om zo meer ruimte en verbondenheid in huis te creëren. En dat kan dankzij de Novy dampkap. 

Levendige keuken is hart van de woning

Hoewel we de voorbije jaren voornamelijk de technische troeven van onze dampkappen in de kijker hebben gezet, merken we dat mensen in hun beslissingsproces veeleer op zoek zijn naar het merk dat hun levenswijze ondersteunt. Vandaag geldt meer dan ooit: toon me je keuken en ik zeg wie je bent en wat je belangrijk vindt in het leven. Met onze nieuwe advertentiecampagne tonen we het leven zoals het is. Hoe de keuken het gezin samenbrengt, hoe het een plek is om een geslaagde avond met vrienden in te zetten en te besluiten, hoe je er je eigen persoonlijkheid uitdraagt. 


Van onzichtbaar tot sfeerobject

Al van in het prille begin focussen we sterk op technisch vernuft. De dampkappen zijn heel efficiënt en fluisterstil dankzij de randafzuiging en het eigen ontwikkelde geluidsdempingssysteem. De combinatie van efficiëntie en stilte resulteert in een buitengewoon aangenaam keukenklimaat. Vandaag bieden we een brede waaier aan keuzemogelijkheden, van onzichtbare plafondunits (Pure’line) en werkbladdampkappen (Panorama, One) tot sfeervolle gependelde modellen waarvan je het licht kunt aanpassen naargelang de gewenste sfeer. Mood, Cloud of Zen bijvoorbeeld zijn lichtarmatuur, dampkap en sfeerobject in één.

 

 

 

Trends voor 2017

In 2017 spelen we nog meer in op de trend van open keukens en de vraag naar planningsvrijheid. Zo is de populaire plafondunit Pure’line binnenkort verkrijgbaar met een compactere motor, onder de naam Pure’line Compact. Voor die versie heb je maar 20 cm inbouwhoogte nodig in je plafond of luifel. Na het succes van One, een dampkap en kookplaat in één, wordt eind 2017 een nieuw model gelanceerd: Novy Panorama. Bij die dampkap zit de ventilatietoren niet tussen de pannen en potten in, maar achteraan, zodat je een zo groot mogelijk kookoppervlak ter beschikking blijft hebben. Bijzonder is dat de ventilatietoren verstelbaar is in hoogte tot 30 cm, waardoor dampen nog gerichter worden afgevoerd aan de bron. Dit model biedt de ultieme planningsvrijheid, omdat je geen plafond of luifel hoeft te voorzien om je dampkap in te integreren.

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt

of Bezoek de Novy showroom.