Mood dampkap van Novy in warme steel look

Laat je keuken stralen met de nieuwe Mood

Met de Mood-dampkamp heeft Novy een bijzonder 2-in-1-element in hun assortiment. Design en sfeer zijn de basisprincipes van Mood. Het is dan ook een efficiënte dampkap én een verlichtingselement. In 2016 kwam Mood op de markt in de kleuren wit en later zwart, maar nu brengt Novy het bijzondere exemplaar ook uit in een warme steel look.

De steel look sluit naadloos aan bij de trend van warme kleuren. Mood in steel is een perfecte combinatie met, bijvoorbeeld, een houten keuken. Ideaal in een strak interieur, maar even knap in combinatie met een klassieke look. Een eye-catcher in elke omgeving dus.

Mix & match

Mood is standaard voorzien van twee witte plafondelementen, al is er daar ook de keuze voor zwarte of steel look elementen. Wie een nog opvallender statement piece wil, gaat voor een plafondplaat in wit, zwart of steel look. Mood laat zich mixen en matchen om elke keuken de juiste sfeer te geven.

Zelf sfeer creëren

Mood is een aanpasbaar verlichtingselement. Dat wil zeggen dat de lichtintensiteit en kleurwarmte aanpasbaar zijn. Je kan dus kiezen tussen een warm en sfeervol wit, of een kouder en functioneel wit. De ledstrips zijn bovendien energiezuinig.

 

 

 

Stille kracht

Deze dampkap is niet alleen knap ontworpen, ze is ook ontzettend stil. De strakke look verstopt de innovatieve recirculatietechniek. Dankzij dat systeem worden geurtjes binnenshuis aangepakt en heeft u geen warmteverlies door afvoer naar buiten.

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt

of Bezoek de Novy showroom.