Lancering nieuwe versie Novy One

Subtiel design en technische vooruitgang gaan hand in hand bij Novy

Lancering nieuwe versie Novy One

Novy staat erom bekend design en functionaliteit perfect te combineren. Om de kookervaring nog optimaler te maken, sleutelt het merk voortdurend verder aan innovatieve elementen. Zo komt Novy nu ook met een geupdatete versie van de One Pro en One Power afzuigtorens.
One Pro en One Power zijn beide een dampkap-en-kookplaat-in-één. De afzuigtoren verschijnt pas wanneer je effectief begint te koken. Dat is visueel aangenaam, maar de positie maakt van One ook een erg efficiënt afzuigsysteem. De toren zit namelijk in het midden van de kookplaat. Dichter bij de bron dus, en bovendien op dezelfde hoogte als de pannen en potten. Zo worden de dampen direct weggezogen, nog voor er onaangename geuren kunnen ontstaan. Een discrete kantelklep maakt het bovendien mogelijk om het systeem nog gerichter te laten werken.

Subtiel design

Beide systemen zijn nu uitgerust met een nieuwe design afzuigtoren. Die is voorzien van een HX-rooster, dat bestaat uit kleine zeshoekige gaatjes en zo bijdraagt aan een goede doorstroming van de gefilterde lucht. Naar Novy-gewoonte ziet het er ook nog eens erg strak uit. Een ingenieus systeem in een subtiel design, dus.

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt

of Bezoek de Novy showroom.