Kracht, stilte en connectiviteit

Nieuwe look, zelfde hoogstaande kwaliteit voor dampkappen en kookplaten.

Novy viert 100ste verjaardag

Novy viert het 100-jarige bestaan van haar merknaam, en daar hoort meer bij dan een stuk taart. De Belgische dampkap- en kookplaatproducent gaat voor een volledige vernieuwing. De kantoren en showroom zijn in het nieuw gestoken, maar ook het merk zelf krijgt een update.

 

 

Geheim ingrediënt

Een uitgewerkt merkverhaal, een nieuwe look en een nieuwe tagline. “Your kitchen’s secret ingredient” duidt beter dan wat ook op de stille en efficiënte producten van Novy. Dankzij de geruisloze dampkap en kookplaat ontstaat een rustige plek om te koken. Novy is dan ook het geheime ingrediënt in elke keuken. Zelfde kwaliteit De heuse make-over doet Novy er nieuw uitzien, maar de oerdegelijke premium kwaliteit blijft behouden. Minimalistisch en tijdloos design, maar krachtig & stil in gebruik.

Internationele merkcampagne

Novy heeft verdelers in verschillende Europese landen, maar wil de wereld nog verder veroveren. Het bedrijf zet daarvoor een internationale merkcampagne op met twee gerenommeerde balletdansers: Lateef Williams (Instagram: @tanzerli13) en Juliet Burnett (Instagram: @julietburnett). Novy kon bovendien gerenommeerd fotograaf Bjorn Tagemose (Instagram: @bjorntagemose) strikken voor de beelden waarop beide dansers de sterktes van het merk tot leven brengen: kracht, stilte en connectiviteit.

Benieuwd hoe de video tot stand is gekomen? Bekijk hieronder de making of:

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt