Hemels kokosijs met gegrilde mango en warme chocoladesaus

Je hebt maar enkele ingrediënten nodig om dit delicieuze dessert te creëren. Klaar in 10 minuten en makkelijk op voorhand te bereiden. De gegrilde mango en de warme chocoladesaus trekken elke zoetekauw over de streep.

Dit gerecht geeft jouw Novy kookplaat de kans om de show te stelen. Smelt de chocolade dankzij de au bain-mariefunctie.

 

Met de warmhoudfunctie doe je dat op lage temperatuur, zonder je zorgen te maken over het aanbranden. Dankzij de handige InTouch functie bedien je de Novy dampkap vanop je Novy inductiekookplaat.

 

Dit heb je nodig voor 4 personen:

  • 150g zwarte chocolade
  • 1 rijpe mango met schil, in dikke repen
  • Kokosijs (verkrijgbaar in het betere grootwarenhuis)
  • Zeste van 1 biolimoen
  • Een handvol pistachenootjes, fijngehakt
  • Kokosolie
  • Snufje zout
  • Snufje chili (optioneel)

 

Zo begin je eraan:

  1. Smelt de chocolade au bain-marie met de warmhoudfunctie van de Novy inductiekookplaat.
  2. Bak de mango in een beetje kokosolie met een snuf zout.
  3. Serveer de mango met kokosijs, zeste van limoen, de gehakte pistachenootjes en de lauwe chocoladesaus.

Smakelijk!

 

Ellen, de vrouw achter de immens populaire Instagram account @EllenCharlotteMarie en auteur van het kookboek ‘One Healthy Kitchen’ en ‘One Healthy familie’, ontwikkelde dit dessert geïnspireerd door de Pure’line. Bekijk de video hier:

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt

of Bezoek de Novy showroom.