Gaspitten met tijdloze uitstraling en krachtige vlam

Novy vult haar collectie kookplaten aan met krachtige gaspitten. Deze losse kookpitten worden rechtstreeks op het werkblad geplaatst. Ze hebben een stijlvolle en tijdloze uitstraling, helemaal in lijn dus met het assortiment inductiekookplaten en dampkappen van Novy.

De zwarte gietijzeren branders zijn robuust en kunnen op verschillende manieren opgesteld worden. Zo kun je koken op een ultieme manier beleven. Een gecombineerde wok- en sudderbrander, een extra wokring… De gaspitten bieden verschillende mogelijkheden. Je kan de opstelling kiezen op basis van jouw kookgewoonten.

Krachtige vlam

Er is voldoende ruimte tussen de branders voor grote potten en pannen, én je hebt volledige controle over de vlam. De luchtinlaat van bovenaf zorgt ervoor dat de branders optimaal werken: ze geven een snelle en krachtige vlam. 

 

 

 

 

Eindeloos combineren

Niet alleen in het Gas Pro-gamma zijn verschillende opstellingen mogelijk. Voor wie niet kan kiezen, kan een Novy-inductiekookplaat ook gecombineerd worden met een gaspit. Het brede assortiment van Novy-dampkappen past bovendien ook perfect in het plaatje.

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt

of Bezoek de Novy showroom.