De meest opvallende keukentrends van het moment

Van inrichting tot foodtrends

We gaan steeds kleiner wonen, en daardoor krijgt de keuken steeds meer een functie als leefruimte. Geen wonder dus dat er ook aan de inrichting steeds meer aandacht wordt besteed. 

Dé 5 trends in keukeninrichting


1. Zwart is het nieuwe wit

De strakke, monolithische witte keuken verdwijnt en maakt plaats voor kleur. Vooral donkere tinten, zoals schakeringen van zwart, donkergrijs, taupe en grijsgroen nemen het over van het wit.


2. Natuurlijk hout

Nieuw is ook het gebruik van gebeitst hout, met duidelijk zichtbare nerven voor een natuurlijke look.

 

 

3. Niet alleen mooi, ook slim

Slimme opbergruimte, functioneel design, krijgt steeds meer belang. Het oog wil wel wat, maar het brein ook. Het gebruik van kastruimte wordt even belangrijk als het frontje ervan.4. Modulaire keukens

De keuken blijft het hart van het huis. De multifunctionele indeling ervan, met meestal een groot werkvlak dat zowel als tafel als bureau kan dienen, wordt de kern van je huishouden.

5. De toestellen die doen genieten

De toestellen worden alsmaar slimmer – ze geven ons een seintje wanneer het tijd is voor onderhoud, kookplaten detecteren de kookpot die ze moeten verwarmen, kookzones worden traploos ingesteld en telkens gekoppeld aan een timer …


Trends in de praktijk

De inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap Novy Panorama sluit perfect aan bij deze trends: ze is uitgevoerd in zwart en sluit naadloos aan bij het werkblad. Dankzij de sliderbediening kan u elke kookzone eenvoudig bedienen. De afzuigtoren verdwijnt volledig in de kookplaat, en kan op drie hoogtes worden ingesteld naargelang de hoogte van de potten die u aan het gebruiken bent.

Kookluchtjes worden gezuiverd en kunnen optioneel via het recirculatiesysteem weer geurloos in de ruimte gebracht. Wanneer de filters een reiniging nodig hebben, krijgt u bovendien een seintje. Dat laatste geldt trouwens voor alle Novy dampkappen.

Lekker zorgeloos dus!

 

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt

of Bezoek de Novy showroom.