Novy, inspired by quality

Steeds vaker breken we de keukenmuren open om zo meer ruimte en verbondenheid in het huis te creëren. De keuken is vandaag een multifunctionele leefruimte en tegelijk ook het hart van ons huis. Novy heeft zijn eigen filosofie om aan de noden te voldoen van de hedendaagse keuken.

 

Met meer dan 50 jaar op de teller, is Novy dé Belgische specialist in dampkappen, die daarnaast ook hoogstaande inductiekookplaten aanbiedt. Jarenlang vakmanschap en doorgedreven innovatie zijn de absolute drijfveren van Novy. Vanaf het begin werden de hoogste eisen gesteld op het gebied van design, gebruiksgemak, duurzaamheid en uiteraard STILTE. De combinatie van de revolutionaire randafzuiging met geoptimaliseerde geluiddemping zorgt voor een zeer efficiënte, doch stille, afzuiging. Niet te evenaren. In al die jaren is Novy uitgegroeid tot een toonaangevend merk in keukenventilatie. Novy biedt een assortiment aan dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt.


 

De ontwikkeling en productie van een Novy-dampkap gebeurt nog altijd in Kuurne, West-Vlaanderen. Novy is dan ook marktleider op het vlak van dampkappen in België. Onze producten staan voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Vandaag werken er bij Novy zo’n tweehonderdvijftig mensen. Met het ook op verdere internationalisering, zijn er eigen filialen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, UK en distributeurs in Italië, Spanje, Zwitserland, Tsjechië, Polen en Noorwegen.

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt

of Bezoek de Novy showroom.