Vijf redenen om te kiezen voor een Novy inductie kookplaat


Een kookplaat met inductie heeft tal van voordelen: het is veilig, onderhoudsvriendelijk en je bent zeker van een optimale temperatuurregeling. Koken met inductie wordt dan ook steeds vaker de norm in een hedendaagse keuken.

Als specialist ontwikkelde Novy een ruim gamma aan hoogtechnologische inductie kookplaten. Sinds 1965 zetten we in op innovatie, superieure kwaliteit en doorgedreven vakmanschap.

1778 Pro Black 88Cm Sfeer

Inductiekookplaten van Novy kenmerken zich door een strak design met minimale seriegrafie.
Bij het Pro gamma en Power gamma licht de bediening pas op wanneer die in gebruik is.
Heeft je keuken een kookeiland? Dan is een decoratieve eilanddampkap een stijlvolle oplossing om het strakke design door te trekken en uit te pakken met een absolute eyecatcher.

1778 Pro Hob Chef Functie Detail

Een inductie kookplaat is gemakkelijk schoon te maken. Met wat water en detergent is de glazen plaat na het koken in een-twee-drie weer proper. De overkookbeveiliging vermijdt dan weer dat kookresten aanbakken. Daarnaast bieden de Novy kookplaten een arsenaal aan handige functies, zoals de warmhoudfunctie en automatische potdetectie. De intuïtieve bediening met Touch control en een innovatieve sliderbediening zorgen voor echt kookplezier.

Ontdek de handige kookfuncties

Ontdek onze gamma Inductie Pro, Power en Comfort

Ontdek onze Novy producten

Vind een verkooppunt in de buurt

of Bezoek de Novy showroom.