Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Lees meer

Ik ga akkoord

Sluiten
Navigatie

Novy Advies

Aangename leefruimte dankzij Novy dampkap

De keuken is niet langer een plaats voor de eenzame keukenprins(es). Integendeel, koken en eten is een sociaal gebeuren op een bordje van warmte en gezelligheid. Dus het interieur van je keuken verdient meer aandacht dan ooit. En de toestellen? Dat zijn de sfeermakers!

Lees meer

Maak van je bovenkast een dampkap

Een nieuwe keuken op het oog? Met kasten boven kookplaat en aanrecht? Kies dan voor Fusion+. Die laat zich zelfs naadloos integreren in een ondiepe kast. Maar heeft ook nog andere voordelen: 1…

Lees meer

Hoe kies je de oven die bij jou past?

Ben je fan van een snelle hap? Of geniet je er net van om de keukenprins(es) in je naar boven te halen? Belangrijke vragen als je een oven zoekt die volledig bij jouw kookstijl past. Wij van Novy hebben voor elke smaak wat wils. Hoe ziet jouw ideale oven eruit?

Lees meer

Hoe kies ik de juiste dampkap

De juiste dampkap kiezen is belangrijk. Verschillende factoren hebben een invloed op het goed functioneren van de dampkap. We lijsten enkele elementen op waarmee u (samen met uw installateur of de Novy technische dient) best rekening houdt.

Lees meer

Programma's van een Novy vaatwasser

Novy vaatwassers zijn heel veelzijdig.  Afhankelijk van het model hebt u andere programma's tot uw beschikking. In dit artikel geven we een beknopte rondleiding doorheen de verschillende programma's.

Lees meer

Veilig winkelen met BeCommerce! Veilig winkelen met BeCommerce!