Novy Easy

Stijlvolle kookplaat met geïntegreerde dampkap

Novy Easy maakt koken makkelijk

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt Novy Easy koken makkelijk. Deze kookplaat met geïntegreerde dampkap combineert veel kookruimte met een krachtige afzuiging. Die laatste zit trouwens mooi weggewerkt in de plaat, enkel het elegante lijnenspel van het rooster is zichtbaar.

Je zet de Easy kookplaat aan het werk via de centrale bediening. Dankzij de 4 kookzones en hun talrijke functies gaat koken enorm eenvoudig. En de kookdampen? Die worden snel weggevoerd dankzij de geoptimaliseerde airflow én de automatische afzuigfunctie!

 

Alle Novy Easy producten

Koken op jouw ritme

De ruime kookplaat met geïntegreerde dampkap biedt je 4 vierkante kookzones van 21 x 24 cm. Je kunt deze ook omvormen tot twee ultrakrachtige flexzones. Een zee aan ruimte om te koken met kleine én grote pannen!

Als afzuigsysteem kun je kiezen tussen een afvoer naar buiten of recirculatie. Met recirculatie kan je tot 450 uur koken, wat overeenkomt met 2 à 3 jaar koken, vooraleer de monoblock koolstoffilter aan vervanging toe is! Handig toch? Ook de rest van het onderhoud voor je Novy Easy gebeurt uiterst snel en makkelijk.

Waarom Novy Easy?

Strak design

vlak geheel van kookplaat en afzuiging

Onderhoud

makkelijk in onderhoud, het vetfilterframe doet zelfs dienst als opvangbakje.

Heel veel ruimte

extra groot kookoppervlak met flexzones

Krachtige kookervaring

3000 W per kookzone

Past in elke keuken

recirculatie of afvoer naar buiten mogelijk

Kies jouw kookplaat met
geïntegreerde dampkap

Ben je benieuwd hoe de Novy Easy in jouw keuken past?
Ga dan zeker eens langs bij een verkooppunt in je buurt voor meer informatie!